lauantai 30. kesäkuuta 2012

17.6 koulukisat

Sateisessa Kynnarissa startattiin seuran toiset ja samalla tämän kauden viimeiset koulukisat. Kynnarin yksi suurimmista ilon aiheista on ollut oma valokuvaaja. Kirsi kuvasi kisoja koko päivän ottaen yhteensä 7000 kuvaa! Hankalat sääolosuhteet tuottivat omat probleemansa myös valokuvaukseen. Kuvamateriaali on silti loistavaa. Kiitos siitä kuuluu Kirsille! Kuvat kisoista löytyvät täältä.

Luokka 1 - Helppo C:1 2000
 

Helppo C luokan starttasi 13 ratsastajaa. Neljän sijoittuneen joukossa oli kolme onnellista surrilaisratsukkoa. Luokan voitti Camille Holmlund ja Valko-Raita prosentein 62,75. Toisen sijan jakoivat Heidi Peltonen ja Zorro sekä minä ja Chutney tasaprosentein 62. Kolmanneksi luokassa sijoittui Jilla Lappalainen ja Sumun Tottiino saaden prosenteiksi 61,5.



Kunniakierroksella luokan voittaja ja kakkoset!



Kolmanneksi tulleet Jilla Lappalainen sekä Sumun Tottiino palkintojen jaossa.

Luokka 2 - Helppo B:0


Sateen keskellä startattu luokka kaksi oli tasainen. Sijoittuneita oli myös tässä luokassa neljä. Voittajaksi ratsasti Stina Kilpi hevosella Rasputin II. Prosentteja ratsukko keräsi yhteensä 65,60. Toiseksi ylsi Kynnarin oma ratsukko Mia Aalto- Setälä ja Remy. Heidän prosentit olivat tasan 65. Kolmanneksi luokassa sijoittuivat Olivia Vliek ja Diendonne prosenteilla 64,80 ja neljänneksi Lilian Wichmann ja C´s Milli Vanilli prosenteilla 64,60.


Luokkavoittajat Stina Kilpi ja Rasputin II.

Mia Aalto- Setälä ja Ronja

Olivia Vliek ja Diendonne

Palkintojen jako



Luokka 3 - Helppo A:4


Luokkaan osallistujia oli viisi, joista kaksi sijoittui. Voittajaksi ratsasti Elina Kaivoluoto hevosellaan Folies Bergere ja toiseksi Laura Puronen ja MW Avalanche edustaen Siuntion Urheiluratsastajia! 


Voittajaratsukon otteita radalta.

Laura Puronen ja Avalanche

Janni ja Rino



Luokka 4 - Vaativa:B MB Special 2011


Luokassa sijoittui pienen osallistujamäärän vuoksi ainoastaan yksi ratsukko. Voiton vei Jeanette Blom hevosella Amethyst. Prosentteja Kirkkonummen ratsastajia edustava ratsukko sai 61,45. 



Jeanette Blom ja Amethyst.

Kiitos jälleen kerran kaikille kivoista kisoista! Seura toivottaa kaikille kilpailijoille oikein onnistunutta kautta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti