keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Koulukisojen antia


Koulukisoja vietettiin sään puolesta jo hieman aurinkoisemmissa merkeissä. Lähtöjä kertyi yhteensä 40 ja suosituin luokka oli Helppo B:0.


LUOKKA I, HELPPO C:1


Ida ja Coco poni veivät ensimmäisen luokan voiton!




Aamusta lähtien nähtiin hienoja ratoja. Yksi sellainen oli Idan ja Cocon Helppo C:1. Ida ratsasti Cocoa hienosti ja se näkyi myös tuomarin ratsukolle antamissa pisteissä. Kärkipaikan lunastaneen on helppo hymyillä!



Ida ja Coco palkintojen jaossa



Kirsi-Marja Toivonen ja Highlane Billy-Joe starttasivat
 ratsukon ensimmäisen helppo C:1 kouluradan.




LUOKKA II, HELPPO B:0

Helppo B:0 ja voittajan tyylinäyte radalla.

Helppo B:0 keräsi lähtijöitä yhteensä 19 ja luokan voitti Tiina Rikkonen ja Sisu. Yleisössä katseltiin ratsukon kaunista ja eleetöntä menoa huokaillen ihastuksesta.

Myös Carola Niemen ja Teron koulutreenit näkyivät pisteissä ja samalla tehtiin selväksi, että Terosta on moneksi. Esteradoilta kouluaitojen puolelle siirtynyt holsteiner näytti mistä saksalaiset hevoset on tehty. Carolan ja Teron toimiva yhteistyö sai tuomarilta pisteitä yhteensä 160, prosentteina 64 ja tämä tulos toi ratsukolle kolmannen sijan.


 Carola ja Tero

 
Neljänneksi luokassa sijoittuivat Kynnarin Mia Aalto-Setälä ja Remy.


Andalusialaisen Dandyn otteita radalta, ratsastajanaan Kirsi.




LUOKKA III, HELPPO A:10


Helppo A:10 luokan voitti Pia Blom-Johansson hevosellaan Toffee Time. Toiseksi ratsasti Kynnarin Janni Jäske ja Rino. Luokassa nähtiin myös Kynnarissa aikaisemmin asunut DW eli Don Weltmeyer ratsastajanaan Anni Helenius. Anni on itseasiassa viettänyt alakoulun allekirjoittaneen kanssa samalla luokalla. Iloiset terveiset siis sekä Annille että DW:lle!


Helppo A:10 voittajat Pia ja Toffee Time verkassa..


..ja toiseksi tulleet Janni ja Rino radalla.



LUOKKA IV, VAATIVA B:1


 Vaativa B:1 luokan starttasi viisi ratsukkoa. Luokan voitti Pirjo Kronlund ja Gatsby. Cool Ridersia edustava ratsukko sai pisteiksi 157, joista prosentit 65.42.  Surria edusti Laura Puronen ja MW Avalanche.


Pirjo Kronlund ja Gatsby verkassa..


..Eeva Siivonen ja Ishar radalla.


Tulokset Siuntion Urheiluratsastajien koulukisoihin löytyvät täältä.

Onnea voittajille ja sijoittuneille sekä kiitos muille osallistuneille, kuten paikalle saapuneille kannustusjoukoille!

Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin kisoihin. Välissä kuitenkin valmentaudutaan, kun Kynnariin saapuu kursseja pitämään Maria Colliander.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti