tiistai 5. kesäkuuta 2012

Helatorstain hurmiota

Kevään ensimmäiset estekisat startattiin hieman sateisissa merkeissä, mutta kelistä huolimatta Kynnarin mäellä koettiin ilon hetkiä.

Helatorstain ensimmäinen luokka oli puomiluokka. Siellä nähtiin hienoja suorituksia niin hevosten, ratsastajien kuin kannustujoukkojenkin osalta. Alla tyylinäytteen antavat Coco -poni ja Siiri. Apujoukkoissa mukana menossa äiti Lotta.











Peppiina hyppäsi Zorro -hevosella toista kertaa ja voitti hienosti luokat 2 ja 3. Myös Ida piti Cocolla vauhtia yllä ja ratsasti molemmissa luokissa toiselle sijalle. Onnittelut tytöille hienoista
 suorituksista!


Peppiina ja Zorro 80 cm
 
Ida ja Coco 80 cm



















A.S Reinan kanssa talven treenaillut Janina ratsasti hyvän tuplanollan ja sijoittui viidenneksi. Samaisissa luokissa nähtiin myös tallin kouluratsuja. Pitkin talven treenikautta Jassun kanssa hypänneet Sisu, Makke ja Rino pääsivät hyppäämään esteitä nyt myös kisoihin. Rino, muiden ohella, väläytteli korvat hörössä hienoja hyppyjä. Ilmeisen hauskaa on hyppely siis myös Rinon mielestä!



Jassu ja Rino 90 cm.
 




90 cm:n luokassa voiton vei Cool Ridersin seuraan kuuluva Ellen Hägerström ja poni Miss Universum. Toiselle sijalle ylsi Evitskogin Ratsastajien Christian Häggström ja Cartos. Surrilaista edustusta ei puuttunut myöskään tämän luokan palkintojenjaosta, siitä huolen pitivät Jari ja Charock.



Jari ja Charock 90cm, josta hienosti kolmas sija!

Metrin luokkavoiton vei Sonja Mellin ja 110 cm:n korkeudessa puhtaan radan ratsastanut Maria Pasanen.



Sonja Mellin ja Meekun Manta, 100cm:n luokkavoittajat!


Estekisojen tulokset löytyvät täältä.

Kiitos osallistuneille jälleen kerran mukavasti rennolla hengellä läpi viedyistä kisoista sekä onnittelut kaikille voittaneille ja sijoittuneille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti