maanantai 11. kesäkuuta 2012

9.6 Estekisojen kooste


Viivi ja Allu palkintojen jaossa!

Siuntion Urheiluratsastajien toiset estekisat on nyt kisattu! Tällä kertaa verkattiin ryhmissä ja 60 cm:n luokassakin ratsastettiin uusinta.


Puomiluokka

Puomiluokassa startattiin yhden ponin voimin kahdella eri kuskilla. Iina ja Aada Pulkkila selvittivät radan hienosti Hektor Finnillä.

Evitskogin Ratsastajia edustavat Iina ja Aada Pulkkinen sekä Hektor Finn.


Luokka II, 60 cm

60 cm:n luokassa voiton vei Pia Tötterman ja Leaguers Hot Shot. Toiseksi ratsasti Salla Jokinen hevosellaan Lordina. Siuntion Urheiluratsastajia palkintojenjaossa edustivat Vivian Willberg ja Allu. Viivi hyppäsi hienosti Allulla puhtaan perusradan ja uusinnan. Näin he sijoittuivat kolmannelle sijalle!

Pia Tötterman ja Leaguers Hot Shot

Salla Jokinen ja Lordina

Luokassa starttasi myös muita Siuntion Urheiluratsastajien edustajia. Westernkisoissa tavallisemmin Surria edustava Brian pääsi kokeilemaan siipiään nyt myös esteillä. Pauliina ratsasti hienosti, Brianille okserit olivat täysin uusia ja englantilainen satula oli ollut selässä viimeksi noin vuosi sitten. Brian hyppäsi mallikkaasti ja tekniikkakin kehittyi päivän aikana. Ratsukko suoritti radan saaden lopulta ajaksi 50.1 ja kahdeksan virhepistettä. Brianin omistajan Hannelen ohella katsomossa hurrasivat myös muut, sillä tupsujalan meno radalla oli hyvin iloista.

Tupsut hulmuten, Brian ja Pauliina


Luokka III, 70-80 cm

70-80 cm:n luokan palkintojen jako oli Surrilaisten juhlaa. Janina ratsasti hienosti A. S Reinalla nopean uusinnan ja voitti luokan yli kahden sekunnin erolla Jari Ruotsalaiseen ja Capoon. Kolmanneksi luokassa sijoittui Annika Huuskonen ja Calderon ja neljänneksi Ida Mänty, siis minä ja Chutney.

Ida Johansson ja Cailon verkassa
70-80 cm:n luokkavoittajat A.S Reina ja Jansku!

Luokka IV, 90 cm

90 senttimetrin luokassa Janina jälleen nappasi voiton, tälläkertaa vielä tuplana. Nappiin menneen päivän saldona oli siis kolme rataa, joista jokaisesta voitto. Uskomatonta! Hyvä Janina ja Iiisot onnittelut!

Janina ja Poppis
Palkintojen jaossa nähtiin myös kokoeroa.

Kolmanneksi 90 centtimetrin luokassa sijoittui Jari Ruotsalainen ja Capo. Jari suoritti Charockin kanssa metrin luokan ainoana osallistujana ja tuplanollana. Spesiaalionnittelut siis myös Jarille hienosti menneistä kisoista!

Jari Suomalainen ja Charock, 100cm

Kisat olivat mukavat, vaikka osallistujia oli tällä kertaa hieman vähemmän kuin edellisissä. Se ei menoa haitannut, tunnelma oli idyllinen ja ryhmäverkoista saatiin jokaisesta ratsukosta kivoja kuvia. Kiitos valokuvauksesta kuuluu Kirsi Heleniukselle.

Kuvia kisoista löydät täältä.

Kiitos lähtee myös kaikille paikan päälle saapuneille katsojille ja toimihenkilöille!

Höglundien tavoin iloisesti kohti seuraavia kisoja!

Ensi sunnuntaina kilpaillaankin sitten taas kouluratsastuksen parissa!

Ilmoittautumisaika koulukisoihin on jo umpeutunut. Toivotan kuitenkin kaikki innokkaat tervetulleiksi seuraamaan mukavia sunnuntaikisoja Siuntioon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti