keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Maria Collianderin kurssi 4. -5.6


Marsha ilahdutti kynnarilaisia tullessaan toista kertaa pitämään kurssia Siuntioon. Kouluratsastusta työstettiin positiivisessa ilmapiirissä ja kurssilaisillakin oli hymy herkässä.
Ratsukoita/ tunti oli tuttuun tapaan kaksi.

Ensimmäinen päivä aloitettiin maneesissa. Kentälle siirryttiin Kikan Ja Carolan tunnin myötä. Tunnilla ratsukot tekivät muun muassa laukanvaihtoja. 

Kikka ja Makke

Carola ja Tero
Toisena päivänä Carola ratsasti Hanna Volasen ja Taunon parina. Laukanvaihdot joka neljännellä askeleella taittuivat ratsukoilta kuin oppikirjassa ja sitä oli ilo seurata vierestä.

Nuoret hevoset olivat mukana vain kurssin ensimmäisenä päivänä. Ratsukot keskittyivät perussileän työskentelyyn ja loiviin vastalaukkaharjoituksiin.
Alla kuvia ratsukoista. Hienoja nuoria molemmat!




kaunokainen

Ratsastimme Peppiinan kanssa viimeisessä ryhmässä. Ensimmäisenä päivänä jumppailimme hevosia ympyrällä. Toisena päivänä ratsastimme kulmia, pysähdyksiä, laukannostoja ja vähän myös vastalaukkoja. Chutneyssä kahden päivän välinen ero oli huomattava. Spiritissä asuu esteponin lisäksi hieno kouluponi ja se on helppo nähdä myös kuvissa:



Peppiina ja Spirit

Kaunis ratsukko!
Ida ja Chutney
Buffa lämmitti ja virkisti kurssilaisia kahvin, pullan, keksin, liha- ja munapasteijan sekä suklaamudcaken voimin. 

Kynnarin buffa toimii loistavasti joka tilanteessa!

Jos Kynnarilaisia lykästää, saapuu Marsha valmentamaan tallillemme myös ensi viikolla. Ajankohta ei voisi olla parempi, sillä saman viikon sunnuntaina Kynnarissa järjestetään taas koulukisat.

Kutsu koulukisoihin löytyy täältä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti