torstai 30. elokuuta 2012

14.6 startattu talliremontti.

Toukokuisten maalipensseleiden jatkona heilui Kynnarissa mm. lapiot, katuporat, ämpärit sekä muutamat työmiehet ja -naiset. Ripeille sementtityöntekijöille tallilaisten reipas toiminta aiheutti ihmetystä. Mukava tunnelma ja hymyssä suin -asenne työntekoon näkyi siis myös tämän projektin tekemisessä ja lattian vaihto uuteen punertavaan tiileen kävi lopulta käden käänteessä, kirjaimellisesti.

Remonttiin oltiin varustauduttu asiaan kuuluvin varustein. Korvista löytyivät tulpat, kasvoilta hengityssuojaimet ja käsistä hanskat.

Tältä toiminta siis näytti:

tehotiimi: Kirsi(kka) ja KirsiOsa hevosista kummasteli tallin väliaikaista hiekkapohjaa

Valmis lattiaMyös karsinoiden väliseiniä purettiin niin, että seinän yläosaan laitettiin siistiä kalteria. Tallin ikkunoista taas poistettiin kalterit ja tilalle laitettiin pleksilasit. Remontin myötä talli muuttui valoisammaksi ja ilmankierto parani.


Uuden lattian ohella isompaan talliin rakennettiin täysin uudet kuivaustilat ja rehuhuone, johon saatiin myös erillinen vesipiste. Vanha rehutila muutettiin karsinaksi, josta on oma idyllinen sisäänkäynti ulkoa!

Isompi satulahuone sai uutta ilmettä rustiikkisista keittiökaapeista. Samalla vaihdettiin myös keittiön seinälaatat. Taso sai puisen pinnan, johon asennettiin uusi allas ja hana. Myös satulahuoneen pöytä vaihtui uuteen.
Toivon mukaan saamme ennen ja jälkeen kuvapareja muodostettua rempasta ja laitettua myös tänne blogiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti