perjantai 10. elokuuta 2012

.. ja Pepsu Ranskaan!!!

5.8 Hagalundin tallilla järjestetty Prix De Francen viimeinen osakilpailu päättyi varsin mukavin tuloksin Siuntion Urheiluratsastajille. Ensimmäisen luokan voittivat Ida Johansson ja Cailon. Parivaljakolta nähtiin hienoja suorituksia jo omissa estekisoissa ja samaan malliin jatkui meno myös Hagalundissa, ensimmäisissä ulkopuolisissa kisoissa. Toisen sijan nappasivat Peppiina ja Jaska ja kolmannelle paikalle ratsasti Janina ja Reina- poni.

Hienoisen ilmavaran saattelemana luokan johtoon ja lopulta voittoon! Onnittelut ratsukolle!Iloisen päivän onnellinen voittaja.


Toisen luokan voittoon ratsasti Pepsu, joka varmisti radallaan koko kilpailun voiton eli matkan Ranskaan!! Matkan lisäksi Peppiina voitti myös tyylipalkinnon.

Päivän saldona neljä ruusuketta ja..

kaksi kukkakimppua sekä..

matka Ranskaan!!

Onnittelut upeasta kilpailuvoitosta ja huikean hienosta viimeisen osakilpailun jymyvoitosta Peppiinalle! Päivä oli hieno Siuntion Urheiluratsastajille! Puitteista kiitokset Hagalundin porukalle! Kiitokset kisajärjestäjille lähtevät myös palkinnoista ja tunnelmasta, tänne on helppo palata ensi vuonna.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti